Geachte,

Hierbij een aankondiging van het komende Modelspoorweekend, van 22 en 23 maart 2014 in de Hanzehal Zutphen.

PERSBERICHT BEURS HANZEHAL

Modelspoorevenement in de Hanzehal.

In het weekend van 22-23 maart is het weer zover; de treinenbeurs in de Hanzehal. Een gezellige beurs waar jong en oud zich kan vermaken. Voor de serieuze modelspoorders is er volop keuze als ze boodschappen willen doen bij de diverse standhouders. Maar er zijn ook beginsetjes te koop voor de beginnende modelbouwer. Inspiratie kun je opdoen bij de diverse opgestelde modelbanen, elke keer is er weer wat anders te zien.

Modelspoorbouw is een veelzijdige hobby die op verschillende manieren uitgeoefend wordt. Voor de nostalgische hobbyisten gaat het over vroeger – bijvoorbeeld met stoomlocomotieven. De moderne modelspoorder maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen en dan is de baan vaak computergestuurd. Voor beide typen modelspoorders heeft de hobby een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Mooiere materialen en betere technieken zorgen voor een uitstekend resultaat.

Toch vinden jonge kinderen een eenvoudig baantje waar Thomas een rondje rijdt ook nog steeds boeiend. Een rustpunt te midden van al die drukte! Kinderen kunnen ook onder begeleiding een huisje bouwen of een mooie treinenkleurplaat inkleuren.

De modelspoorclub de Blokkendoos vindt het belangrijk om ook jongeren enthousiast te maken voor deze prachtige hobby en daarom wordt er geen entree gevraagd voor kinderen onder de twaalf jaar.

Openingstijden op beide dagen (22 en 23 maart)van 10 tot 16 uur.

Entreeprijs is € 5, - voor iedereen vanaf 12 jaar (tot 12 jaar gratis onder begeleiding)

Voor meer informatie kijk op http://www.modelspoorbeurszutphen.nl/ en/of op facebook https://www.facebook.com/Modelspoorbeurszutphen.

Modelspoorclub de Blokkendoos / Modelspoorbeurs Zutphen

Correspondentie adres:

T.H.A.J. Damen

Rosamundstraat 43

6515 EG NIJMEGEN,

tel: 06-44324111

theo-damen@hotmail.com

www.modelspoorclubdeblokkendoos.nl

www.modelspoorbeurszutphen.nl