Welkom bij Indalo Yogacentrum!

Onze holistische opleidingen en cursussen beginnen in september. Onderstaand de informatie en een overzicht van onze opleidingen en cursussen met de aanvangsdata.

• Reiki I - II - III cursus •

Start: zaterdag 7 september 2013 Reiki I (21 september Reiki II - 2 november Reiki III),

totaal 3 cursusdagen van 10.00 - 17.00 uur

Reiki is de bron van alles wat leeft, de energie waaruit wij allen bestaan en die overal en in alles aanwezig is. Reiki is tevens een oeroude, onvergelijkbaar eenvoudige en effectieve behandelingsmethode, waarbij met handoplegging wordt gewerkt om jezelf en anderen te voorzien van energie en levenskracht voor genezing en persoonlijke groei. Vanaf cursusdag I zal je zienderogen nog meer in je eigen kracht komen te staan en je gaat ook steeds meer en meer positieve energie in je leven creëren. Reiki is voor het Leven!

• Voetreflexologie cursus •

Start: zondag 8 september 2013 (15 december 2013 examen),

7 zondagochtenden van 09.00 - 12.30 uur (verspreid over de periode 8 september - 15 december)

Voetreflexologie behoort tot de eeuwenoude medische tradities in Egypte, Griekenland, India en China en wordt toegepast om mensen gezond te houden of hun gezondheid te bevorderen. Deelnemen aan de cursus zal in eerste instantie een ontdekkingsreis zijn naar jezelf. Tijdens de cursus zal in tweetallen op massagetafels geoefend worden en de oliën die we gebruiken zijn heilzaam.

• Beroepsopleiding Ayurvedische Drukpunt Massage 2013 - 2014

Start: zaterdag 14 september 2013 (14 juni 2014 examen),

13 zaterdagen van 09.15 - 16.30 uur (verspreid over het opleidingsjaar)

Ayurveda is een woord uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘kennis van het leven’, de Indiase geneeskunde dateert uit de Vedische periode. De essentie van Ayurveda berust op de leer van de vijf elementen, waaruit ook het lichaam bestaat: ether, lucht, vuur, water en aarde. Door middel van diverse massagehandgrepen, drukpunttechnieken (marma's) gecombineerd met natuurlijke warme basisolie aangevuld met etherische olie leer je in 13 dagen een totale lichaamsmassage te geven. We werken in tweetallen zodat jezelf ook tijdens de opleiding gemasseerd wordt. Bij voldoende beoordeling geeft dit recht op het diploma Ayurvedische drukpuntmassage therapeut.

• Trance Healing I en II cursus •

Start: zondag 15 september 2013 deel I - 1 (29 september 2013 deel I - 2),

totaal 2 cursusdagen 10.30 - 17.00 uur

Start: zondag 10 november 2013 deel II - 1 (24 november 2013 deel II - 2),

totaal 2 cursusdagen 10.30 - 17.00 uur

Trance Healing is een geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de Universele Bron. Tijdens de Trance Healing cursus I en II leer je met behulp van diverse healingtechnieken healing te geven in een trancestaat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn. Geleide meditaties, visualisaties en ademhalingstechnieken zal je meer vertrouwen geven om als Trance Healer te mogen werken. Door verdieping van je bewustzijn leer je intensiever samen te werken met je Healing Gidsen. Trance Healing zal je meer inzicht geven, brengt balans in je leven, maakt heel en kan zorgen voor verlichting en/of genezing.

• Metamorfose massage cursus •

Start: zaterdag 16 november 2013 (tweedaagse cursus)

totaal 2 cursusdagen, 16 en 30 november van 10.30 - 16.00

De Metamorfose massage is professioneel en effectief, werkt diep ontspannend en diep helend (een goede remedie voor het oplossen van drukte, stress, blokkades e.d.). De tweedaagse cursus laat je worden wie je in wezen bent . . . je ondergaat dus een metamorfose! Iedereen is in staat om deze holistische vorm van masseren te ontwikkelen, eigen te maken en direct toe te passen.

Ben je klaar voor een inspirerende ontdekkingsreis naar Jezelf, een onomkeerbare positieve verandering in je Leven? Onze opleidingen en cursussen bieden je de mogelijkheid om hieraan vorm te geven. Ga naar onze website, laat je inspireren en schrijf je in!

Je bent van harte welkom, graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Christa en Jacques

Indalo Yogacentrum

Holistisch centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Aureus 93, 6661 SG Elst (Gld)

Telefoon: 0481-372106 / 06-43848093

Email: christa@indaloyogacentrum.nl / jacques@indaloyogacentrum.nl

Website: www.indaloyogacentrum.nl

Aangesloten bij de Spirituele Nationale Unie SNU

Beroepsvereniging Mediums en Trance Healers

Aangesloten bij de Stichting Registratie Instituut

Natuurgerichte Gezondheid RING